The Institute for Technology and Innovation Management Mahidol University attended the final pitching session of the SPACE-F Accelerator Batch 6

INT ม.มหิดล ร่วมรับฟังการนำเสนอผลงานของ Startup ด้านเทคโนโลยีอาหารจากนานาชาติ คัดเลือก 10 ทีมสุดท้ายที่จะเข้าร่วมโปรแกรมเร่งการเติบโตธุรกิจ (AcceleratorProgram) ภายใต้โครงการ SPACE-F Accelerator รุ่นที่ 6

เมื่อวันที่ 2 เมษายน 2568 ที่ผ่านมา รองศาสตราจารย์ ดร.วิริยะ เตชะรุ่งโรจน์ ผู้อำนวยการสถาบันบริหารจัดการเทคโนโลยีและนวัตกรรม (INT) มหาวิทยาลัยมหิดล ร่วมรับฟังการนำเสนอผลงานของ Startup ที่ได้ผ่านเข้าสู่รอบสุดท้ายในรูปแบบ online เพื่อคัดเลือก Startup 10 ทีมสุดท้ายที่จะเข้าร่วมโปรแกรมเร่งการเติบโตธุรกิจ (AcceleratorProgram) ภายใต้โครงการ SPACE-F Accelerator รุ่นที่ 6 เพื่อยกระดับศักยภาพในการพัฒนาผลิตภัณฑ์และบริการให้ตอบโจทย์ความต้องการของตลาดอุตสาหกรรมอาหารโลกอย่างยั่งยืน

เมื่อวันที่ 2 เมษายน 2568 ที่ผ่านมา รองศาสตราจารย์ ดร.ณัฏฐวี เนียมศิริ อาจารย์ประจำภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพ คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล พร้อมด้วย ผู้แทนจากหน่วยงานพันธมิตร ร่วมรับฟังการนำเสนอผลงานของ Startup ที่ได้ผ่านเข้าสู่รอบสุดท้ายในรูปแบบ online เพื่อคัดเลือก Startup 10 ทีมสุดท้ายที่จะเข้าร่วมโปรแกรมเร่งการเติบโตธุรกิจ (AcceleratorProgram) ภายใต้โครงการ SPACE-F Accelerator รุ่นที่ 6 เพื่อยกระดับศักยภาพในการพัฒนาผลิตภัณฑ์และบริการให้ตอบโจทย์ความต้องการของตลาดอุตสาหกรรมอาหารโลกอย่างยั่งยืน

On April 2, 2025, Assoc. Prof. Dr. Viriya Taecharungroj, Director of INT – The Institute for Technology and Innovation Management Mahidol University, and Assoc. Prof. Dr. Nuttawee Niamsiri, faculty member of the Department of Biotechnology, Faculty of Science, Mahidol University, together with representatives from partner organizations, attended the final pitching session of the SPACE-F Accelerator Batch 6.

Held online, the session featured leading FoodTech startups from around the world presenting their innovative ideas as part of a selection process to determine the final 10 teams that will join the accelerator program. This initiative aims to strengthen the development of innovative products and services that can meet the evolving needs of the global food industry in a sustainable way.

Special thanks to the Faculty of Science, Mahidol University, for the information and images.

Get more information about iNT by

02-849-6050