The Institute for Technology and Innovation Management (INT), Mahidol University, Showcases Food Tech Research and Startup Innovations at FoodX – Premiumization Day 2025

สถาบันบริหารจัดการเทคโนโลยีและนวัตกรรม (INT) ม.มหิดล ร่วมจัดแสดงผลงานวิจัยและนวัตกรรมสตาร์ทอัปด้าน Food Tech ในงาน FoodX - Premiumization Day 2025

วันที่ 3 ธันวาคม 2568 สถาบันบริหารจัดการเทคโนโลยีและนวัตกรรม (INT) มหาวิทยาลัยมหิดล นำโดย รองศาสตราจารย์ ดร.กฤษฎา อัศวสกุลเกียรติ รองผู้อำนวยการฝ่ายบริการวิชาการและความร่วมมือภาคอุตสาหกรรม เข้าร่วมงาน FoodX - Premiumization Day 2025
ณ ศูนย์การประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

The Institute for Technology and Innovation Management (INT), Mahidol University, was represented by Assoc. Prof. Dr. Krissada Asavaskulkiet, Deputy Director for Academic Service and Industry Partnership, at FoodX – Premiumization Day 2025, held at the Queen Sirikit National Convention Center on December 3, 2025.

INT showcased research outcomes and innovations from seven Food Tech startups:

FooDIYPhage Premix

Nutritious

InnoFalcon

Namphongnampha

Flo Wolffia

FoodThera

Bionano Solutions

This participation reflects INT’s mission to support the commercialization of research and provide opportunities for Thai startups to showcase their food innovation on a national stage, contributing to sustainable growth in Thailand’s food industry.

Get more information about iNT by

02-849-6050